Skal I have fotograf om aften?

Ja, selvfølgelig skal I det! For det er jo her festen rigtig er igang. Det er her der bliver holdt de skønne taler, det er her der er brudevals, det er her der bliver givet los for tårer og latter, det er her der er gang i dansen. Og I opdager faktisk ikke rigtigt at I bliver fotograferet. Det har måske noget at gøre med at der også er gang i rødvinen, men også med at der jo netop er en fest i gang. Jeg har ikke tal på de gange hvor jeg har hørt: “Jeg opdagede slet ikke du havde taget det billede!”

En heldagsfotografering giver også en flot rød tråd i jeres billeder og i jeres album. Det er bare som om der mangler noget hvis billederne stopper kl. 18.

En af de andre helt store fordele ved at have fotograf på om aftenen, er muligheden for fotografering i det flotte aftenlys. Her plejer jeg at aftale med jeres toastmaster, at jeg lige låner jer i 10-15 min lige omkring solnedgangen til et par ekstra skud. Lyset her er fantastisk og kan på ingen måde genskabes på andre tidspunkter. Det giver bare ekstra flotte billeder.

Nedenunder kan I se eksempler, som kun er taget efter kl. 18.