Jeres babyfotograf i Aalborg og omegn

Her er 5 ting, der gør forskellen, hvis I vælger Thellufsenfoto som jeres babybotograf!

Indramning af billede med baby i Aalborg

Hjælp fra start til slut

Thellufsenfoto rådgiver jer lige fra den første kontakt indtil I har smukke portrætter i jeres hjem. Portrætter, der er sikret en hædersplads i jeres hjem de næste mange, mange år.
Thellufsenfoto leverer de digitale filer til jer, men vil allerhelst også hjælpe jer helt i mål med smukke kvalitetsprodukter til jeres væg.

Far og baby til fotograf i Nordjylland

God tid og ro

Thellufsenfoto ved at det kan være besværligt at komme til fotograf med en baby! Vil det overhovedet lykkes?? Vi tager os derfor god tid til at få taget naturlige billeder. Her er både plads til bleskift og amning. God tid til at være mor, far og baby.

Mor og baby til fotograf i Aalborg

Nærhed og naturlige billeder

Thellufsenfoto har fokus på at fotografere jeres naturlige nærhed. Billeder af jer sammen som I også er til daglig. Thellufsenfoto sørger for at I får billeder af dem I er. Det er de billeder I også har lyst til at se på om 10 år!

Babyfotograf i Aalborg og omegn

Blik for detaljerne

Thellufsenfoto ved at der ikke er noget mere sødt end små babyfingre og -tæer, så vi sørger for masser af detaljebilleder af alle de små ting vi også gerne vil mindes.

Baby fotograferet i studie i Aalborg

Kunderne anmelder Thellufsenfoto med topkarakter

Thellufsenfoto får topkrakter af kunderne på Facebook, Google og Trustpilot. Det kommer af mange års erfaring og fokus på god service til jer. Så er I garanteret et professionelt resultat!


Se hvad andre familier har fået af babyportrætter


Stor guide til jeres tøjvalg

Læs om priser her

Ofte stillede spørgsmål - FAQ

Hvilke fotoprodukter tilbyder I til min væg?

Kontakt Thellufsenfoto her