Charlotte og Michaels bryllup fra A-Z

Et rigtig Aalborgbryllup

Charlotte og Michael havde en rigtig Aalborgbryllup. De blev viet i Klosterkirken og holdt deres reception og bryllupsfest på Mortens Kro.

Grunden til at det lige blev Mortens Kro var at det faktisk var der hvor de mødte hinanden for første gang. Charlotte var ude at spise med sine forældre, og Michael var der med nogle venner. Efter middagen besluttede Charlotte lige at blive ved Michaels bord. Og resten er historie som man siger :-)

Charlotte og Michael valgte både at få billeder fra forberedelserne, receptionen og festen. Endelig valgte de også at få et album med deres billeder.

Mit yndlingsbillede fra dagen

Inden du får lov til at høre Charlottes anmelde mig som fotograf og deres album, så lad mig lige fortælle om mit yndlingsbillede fra dagen.

Når jeg fotograferer bryllupper er der altid typisk et eller to billeder, som jeg synes indfanger hele stemningen fra dagen. Til Charlotte og Michaels bryllup var det billedet nedenfor.

Et billede, der faktisk blev til ved et tilfælde

Et billede, der faktisk blev til ved et tilfælde

Da billedet blev taget blæste det virkelig meget og det var lidt småkoldt. Vi var faktisk næste færdig og på vej tilbage til bilen igen. Michael ville lige sikre Charlotte kom lidt i læ og fik lidt varme. Det var lige dette øjeblik jeg synes fanger dagen så fint. Michael, der galant har fokus på Charlotte. Og Charlotte, der bare giver det dejligste knus. Mere behøver man vist ikke.

Charlotte anmelder mig som fotograf og fortæller om sit album

Jeg synes altid det er hyggeligt at komme og aflevere bryllupsalbummet hos de brudepar jeg har fotograferet. Så jeg kørte også hjem til Charlotte og Michael med deres album. Desværre kunne Michael ikke være hjemme, så det var Charlotte, der fik lov at bladre i albummet for første gang.

Charlotte gav mig lov til at optage hende på video, men hun sad og bladrede i sit album. Det jeg faktisk blev mest glad for at at høre var hvor meget hun havde glædet sig til at få sit album, istedet for bare at have billederne på computeren. Hør selv hvad hun siger:

Charlotte og Michael valgte også at få to mindre kopier af deres album til hver af deres forældre. Som Charlotte fortæller i videoen nedenfor føler hun at det er deres måde at sige tak på for al den hjælp de gav til brylluppet. Og det skal faktisk være en overraskelse at de får albummet. De de havde faktisk været ved at spørge om det ikke godt måtte låne det store album. Nu får de et selv!! Læs mere om albummene her.

Endelig var Charlotte så søde at fortælle om hvorfor de lige havde valgt mig som fotograf. Det jeg blev mest glad for her, var den gode kemi vi hurtigt fik skabt mellem os, og at jeg næsten ikke blev opdaget i mange situationer. Så man kunne få de der helt naturlige billeder.

Slideshow fra dagen

Pyha, det var en lang omgang. Hvis du stadig følger med, har du måske lyst til at se lidt flere billeder fra dagen. Jeg plejer nemlig altid at levere et slideshow til bryllupsparrene. Det er en god og hurtig måde at kunne vise sine billeder på, hvis man lige har nogle venner på besøg.

Ja, det var lige næsten et helt bryllup du så der.

Tag fat i mig, hvis jeg kan hjælpe dig med noget. Kontakt her.

Hilsen Christian

Comment