Et bryllupsalbum skaber minder man kan føle

Jeg håber I er godt igang med jeres forberedelser til jeres bryllup? I har måske allerede valgt et sted at holde festen og booket et band?

Det er ihvertfald sikkert at I allerede har gjort jer rigtig mange overvejelser om jeres bryllupsdag. Hvordan bliver gommens ansigtsudtryk når han ser bruden i kjolen for første gang? Giver jeres onkler den lige så meget gas på dansegulvet som de plejer? Bliver vejret godt? 

En ting er ihvertfald sikkert. Efter jeres bryllup vil have en masse fantastiske billeder fra jeres dag og fest. Sikkert flere hundrede billeder.

Og det vigtige spørgsmål I nu skal stille jer, når nu I alligevel er interesseret i at få en professionel fotograf til jeres bryllup, er nemlig hvad I vil med alle jeres billeder efterfølgende? Hvordan vil I vise jeres billeder til jeres venner, jeres forældre, jeres børn og måske også børnebørn?

Vil I sætte dem hen foran computeren og starte et slideshow med alle billederne? Vil I udvælge nogle enkelte, som I vil vise. Vil I printe nogle af billederne? Hvordan vil I gøre nu, og hvordan vil I gøre om 20 år når jeres børn spørger om hvordan jeres bryllup var?

En af de ting de allerfleste af mine kunder vælger som en løsning på disse spørgsmål, er at få udarbejdet et album med deres bryllupsbilleder. Faktisk vælger 80% af mine bryllupspar at lade mig gøre det for dem. 

Professionelt bryllupsalbum fra Thellufsenfoto

Efter jeres bryllup vælger I jeres favoritbilleder og jeg laver et udkast til jeres bryllupsalbum. Så er I sikker på nemt og enkelt at kunne vise jeres fantastiske bryllupsbilleder nu, og også om 20 år.

Men hov tænker du nok, vi får jo de digitale billeder, så vi kan da bare selv lave et album? Ja, men har du nogensinde prøvet at lave et af de der feriealbum selv? Det tager tid, kvaliteten er ofte dårlig og det er svært at få sat ordentlig op. 

Tænk på hvorfor du hyrer en håndværker. Du kan måske godt lave det selv, men det tager lang tid og kvaliteten er ofte ikke det samme.Comment