Den mest romantiske bryllupsfest i Nordjylland

Kokkedal er en fantastisk middelalder borg omgivet af voldgrave og det perfekte sted til et romantisk bryllup i Nordjylland, hvis man ønsker at holde sit bryllup på et slot eller en herregård. Læs her om mine erfaringer som fotograf, hvis I overvejer at holde jeres bryllup her.

Kokkedal slotshotel bryllup

Perfekte rammer til bryllupsfesten for Caroline og Jørgen

I juni 2018 var jeg så heldig at få lov at fotografere Caroline og Jørgens bryllup på Kokkedal Slotshotel. Det blev en fantastisk fest i de smukke omgivelser.

Forberedelser i den smukke bryllupsuite

Dagen startede midt på formiddagen med billeder af forberedelserne hvor Caroline og hendes veninder brugte et par timer på makeup og håropsætning. De havde fået tildelt den fine bryllupsuite, hvor der var plads til alle og et virkeligt flot lys, der gjorde det nemt a få taget nogle fine dokumentarbilleder af forberedelserne. En af veninderne var heldigvis frisør, så hun to alle under kærlig behandling.

brudekjole aalborg
bryllup frisør
brudepiger

Jørgen have overnattet med sine venner på førstesalen, så det var nemt samtidig at gå hen til drengene for at få nogle gode billeder af deres forberedelser også. Det er ellers ikke altid muligt at få begge pars forberedelser fotograferet, men det var rigtig nemt når deres værelser lå så tæt på hinanden.

gom butterfly
gom bryllupsfoto

Vielse i Torslev Kirke

De fleste par der bliver gift på Kokkedal Slotshotel vælger blive viet i den nærliggende Torslev Kirke. Kirken ligger under en kilometer fra slottet. Flere af Caroline og Jørgens gæster havde også overnattet på slottet og valgte at gå den korte tur hen til kirken til vielsen over middag.

Der blev grædt og grinet og sagt højt JA da Caroline og Jørgen fik hinanden :-)

Bryllup torslev kirke
Torslev kirke bryllup

Portrætbilleder mellem smukke, gamle egetræer

Til portrætbillederne efter vielsen var det ikke svært at finde de mest smukke omgivelser tæt på slottet. Det betød at Caroline og Jørgen ikke behøvede at være lang tid væk fra deres gæster, og det er virkelig noget der betyder meget på ens bryllupsdag. Hellere bruge tiden til sin fest en til at transportere sig rundt mellem forskellige steder.

Portrætbillederne blev taget lige bag slottet, mellem smukke gamle egetræer. Caroline havde et stor ønske om at få taget en serie billeder i sort/hvid, der virkelig fremhævede hendes smukke brudekjole med det samme slør som hendes mor blev gift med.

portrætbillede fotograf
bryllupsfotograf nordjylland

Reception i parken

Bryllupsreceptionen blev afholdt i parken med slottet som en smuk baggrund. Vejret var fantastisk og der var god mulighed for at få taget en masse naturlige billeder af familie og venner. En stor del af gæstene kom fra Norge, så der var også mulighed for at få billeder af de smukke norske nationaldragter, som flere af gæsterne bar.

bryllup norsk

Bryllupsfest i historiske omgivelser

Bryllupsfesten blev afholdt i det flotte store festlokale på 1. sal,, hvorfra der er udsigt ud over slottets fine park. Flotte lysekroner og højt til loftet lagde de smukkeste omgivelser til en fantastisk fest.

Nedenstående billede hvor Caroline ømt kysser Jørgen synes jeg særligt fint beskriver den stemning, der herskede hele aftenen.

IMG_0501.jpg
romantisk bryllup Nordjylland

En forrygende fest

Aften blev naturligvis sluttet af med et brag af en dansefest. Da jeg pakkede sammen mæt af oplevelser, og med lidt ømme tæer efter en lang dag, var der stadig rigtig godt gang i festen.

Min anbefaling

Kokkedal Slotshotel er efter min mening et af de allerbedste steder at holde sin bryllupsfest i Nordjylland. Generelt kan man sige at Kokkedal Slotshotel har de perfekte rammer for at holde et romantisk bryllup hvis man ønsker at gøre det på et slot eller en herregård.

Den flotte middelalderborg, de historiske festlokaler og de fantastiske grønne omgivelser er en fantastisk baggrund for brylluppet. Maden er fremragende og servicen er i top. Jeres gæster kan overnatte på slottet, og en evt. reception kan også holdes udenfor i parken. Herudover ligger smuk Torslev Kirke kun en kilometer væk.

Set fra en fotografs synspunkt er Kokkedal Slotshotel også helt perfekt. Der er ingen spildtid til transport, det er nemt at finde smukke omgivelser til portrætbilleder ud over det sædvanlige og de høje lyse lokaler gør at det optimalt også at få taget de smukkeste billeder indendørs

Hvis man ønsker et bryllup ud over det sædvanlige kan jeg kun anbefale Kokkedal Slotshotel!

Bryllup på Kokkedal Slotshotel

Comment