En af de ting næsten alle brudepar nævner for mig er: "Når vi skal have portrætbilleder, vil vi have naturlige billeder. Vi er ikke til de der opstillede billeder." Så klapper jeg altid i mine hænder. For det er jeg nemlig heller ikke!

Jeg elsker istedet de der billeder, hvor I griner, fjoller og giver hinanden de der helt specielle blikke fylde af ømhed og kærlighed.

Og hvad er så den hemmelige formel til det, og hvordan sikrer I at I opnår det med den fotograf I vælger?

Min erfaring er at der typisk skal tre ting til for at det lykkes rigtig godt:

  1. Kemi

  2. Erfaring 

  3. God tid

Kemi
Lad os være ærlige. Det kan være ret grænseoverskridende at udtrykke jeres dybeste følelser sammen med en person (fotografen), som I jo egentlig ikke rigtig kender. Det er derfor utrolig vigtigt at I oplever en god kemi med jeres fotograf. Og hvad er det så? Personligt kender jeg ihvertfald den der følelse af tillid til at man tør åbne sig en smule over for hinanden, at man kan grine sammen og bare er trygge i hinandens selskab.

bryllup hammer bakker

Erfaring 
En ting er at man svinger sammen, men det handler jo i bund og grund om de gode billeder, og her kommer erfaringen ind. I børvælge en fotograf, der har en vis erfaring. Erfaring til at guide jer til de gode billeder. For ingen er os er jo modeller. Vi har som oftest brug for lidt hjælp. Min erfaring er fx at det er rigtig godt at give jer små opgaver igennem fotograferingen. Fx giver det altid god billeder hvis I lige får lov til stå og hviske de tre ting I elsker allermest ved jeres partner. Eller lige øve bryllupsvalsen. Eller hviske I øret med den mest sexede stemme hvad I fik til morgenmad. Det gør det hele sjovt og giver smadder gode billeder, hvor I naturligt har det dejligt sammen. 

bryllupsfotograf aalborg billig


God tid
OK,jeg ved det. Der er aldrig god tid til et bryllup. Men man kan ikke forvente skønne naturlige portrætbilleder hvis man kun har 10 min til fotograferingen. Som sagt er ingen af os professionelle modeller, så det tager lige lidt tid at komme igang og komme ind i rytmen. Min erfaring er at på 45 min kan man nå at få rigtig mange gode billeder. 

brudekjole aalborg


Så hvis jeg skal summe op, så opnår I de bedste naturlige portrætbilleder ved at fokusere på kemi, erfaring og jeres tidsplan, når I sammen med jeres fotograf diskuterer hvordan I ønsker jeres portrætfotografering til jeres bryllup.

Comment