Familieportrætter i fokus

Tips, tricks og ægte øjeblikke fra andre familier

Christian Thellufsen Christian Thellufsen

En guide til at forstå og sammenligne fotograferingspriser i Aalborg

Valget af en professionel fotograf kan være en udfordring, især når man navigerer i de forskellige priser. Denne guide dykker ned i de nøglefaktorer, der påvirker fotograferingspriserne i Danmark, fra bryllupper til portrætter. Lær hvordan du sammenligner priser, forstår prisstrukturer, og undgår skjulte omkostninger. Uanset om du er i København, Aarhus eller Aalborg, vil denne guide hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning.

Læs mere
Christian Thellufsen Christian Thellufsen

Mød Familie Thorsted - skab minder med professionel familiefotografering i Aabybro

Tag med bag kameraet og få et indblik i, hvordan en dag i mit professionelle fotostudie i Aabybro kan se ud. Med familien Thorsted som hovedpersoner til familiefotograf i Nordjylland, fokuserer vi på at skabe en afslappet atmosfære, hvor alle, især børnene, kan føle sig trygge og have det sjovt. Læs om deres oplevelse og se, hvordan vi sammen kan skabe minder, der varer ved.

Læs mere

Få skabt familieportrætter I kan smile til år efter år

Tine Knirke Filippas
⭐⭐⭐⭐⭐

"Det er første gang vi har været på besøg hos Christian, men bestemt ikke sidste gang. Han skabte en fuldstændig naturlig og afslappet stemning og havde virkelig et godt tag på børnene, som havde en sjov oplevelse."