Hvordan vælger du den rette digitale billedpakke til din familiefotografering i Nordjylland?

Midt i Nordjyllands skønhed, med base i Aabybro, har jeg den ære at fange familiers smukkeste øjeblikke. som fotograf. Selvom Aabybro er mit udgangspunkt, dækker jeg både Aalborg og hele det nordjyske område. Og i denne digitale tidsalder er det spørgsmål, jeg oftest får: "Hvilken af dine digitale billedpakker passer bedst til os?"

Friheden i de digitale billedpakker

Vores minder er uvurderlige, og valget af den rette digitale billedpakke er afgørende for, hvordan du vælger at bevare og fejre dem. Med de digitale billeder, du får, kan du nemt beslutte, hvordan du vil bringe dem til live, hvad enten det er på en fotobog, en stor lærred eller blot et simpelt print. Der er intet som at have minderne fysisk til stede, hvor du dagligt kan smile af dem på din væg.

Til mine kunder tilbyder jeg tre digitale billedpakker:

Basis-pakken: Enkelthed og elegance

Til en pris på 1.995 kr. giver Basis-pakken dig op til 30 minutters fotografering, hvor vi sammen fanger nogle skønne øjeblikke. Du vil derefter kunne vælge digitale 5 billeder fra alle de skud, jeg har taget. Uanset om du vil have dem i farve eller sort/hvid, kan disse billeder blive de nye stjerner i dit hjem.

Standard-pakken: En bredere fortælling

Med op til 45 minutters fotografering og en pris på 2.995 kr. giver Standard-pakken dig mulighed for at dykke dybere ind i din families dynamik. Vælg digitale 20 billeder fra alle de skud, jeg har taget. De vil være klar til at pryde dine vægge og bringe et smil på dine læber hver dag.

Premium-pakken: Komplette minder og mere

Til dem, der virkelig vil dykke ned i familiens historie, er Premium-pakken til 3.295 kr. vejen frem. Med op til 60 minutters fotografering får du alle billederne fra sessionen. Dette betyder digitale 40-60 skud, både i farve og sort/hvid. Og som en bonus inkluderer denne pakke 3 valgfrie udprint i 20x30 cm. Forestil dig værdien af at have alle disse valgmuligheder lige ved hånden! Så med denne pakke får du altså:

  1. Hele historien: Du får alle de digitale billeder - mellem 40-60 - både i farve og sort/hvid.

  2. Fysiske minder: 3 valgfrie udprint i 20x30 cm inkluderet, en samlet værdi af 1.200 kr.

  3. Uovertruffen værdi: For kun lidt ekstra får du alt.

Valg af den rette pakke

Uanset hvilken afde digitale pakker du vælger, er det vigtigste, at du får muligheden for at bringe dine minder til live på den måde, du ønsker. Jeg er altid klar til at rådgive om de bedste steder at fremkalde dine billeder for at sikre, at du får den bedste kvalitet.

Det er bare noget helt specielt, når man får fremkaldt sine billeder og hængt dem op på væggen.

Lad os sammen skabe uforglemmelige minder

Dine minder er dyrebare, og jeg er her for at hjælpe dig med at bevare dem. Kontakt mig, og lad os sammen skabe billeder, du kan se tilbage på med glæde og varme i hjertet.

Forrige
Forrige

En unik og personlig julegave: Fotografering for hele familien

Næste
Næste

Den ultimative guide til at finde den bedste fotograf i Aalborg