Mød Familie Thorsted - skab minder med professionel familiefotografering i Aabybro

Jeg vil gerne dele en helt særlig oplevelse med jer. For nylig havde jeg fornøjelsen af at fotografere den skønne familie Thorsted i mit professionelle studie i Aabybro. Det var en dag fyldt med latter, knus og ægte familiehygge.

familien Thorsted smilende i aabybro fotostudie

Atmosfæren i studiet

Fra det øjeblik Kamilla, Kim og deres datter Sophia trådte ind i studiet, kunne jeg mærke, at dette ville blive en hyggelig oplevelse for alle. "Dejlig og rolig atmosfære," som Kamilla nævnte. Og det er netop det, jeg går efter – at skabe en afslappet atmosfære, hvor alle kan føle sig hjemme.

Fokus på børnene

En af de ting, jeg virkelig værdsætter ved mit arbejde, er muligheden for at fange børns opmærksomhed og gøre fotograferingen til en leg. "Fotografen fangede vores datters opmærksomhed og gjorde det sjovt for både børn og voksne," fortalte Kamilla. Det er så vigtigt for mig, at børnene føler sig trygge og har det sjovt, så de naturlige smil og glade øjeblikke kommer frem.

Sophia griner hjerteligt til fotograf i aabybro studie

Kreativitet i højsædet

Kamilla's favoritøjeblik var, da hun skulle "løbe ind i til sin mand, der holdte Sophia for at få smil og grin fra sin datter." Det var en sjov og anderledes måde at tilføje dynamik og bevægelse til billederne. Det er en del af min tilgang til at gøre fotograferingen til en unik oplevelse for hver familie.

De endelige billeder

"De er så smukke og meget os. Der er sjov og rolighed," sagde Kamilla om de endelige billeder. Det er præcis, hvad jeg stræber efter: at fange essensen af hver familie, deres unikke dynamik og de små øjeblikke, der gør dem særlige.

Hvad sker der nu?

Familien Thorsted har store planer for deres billeder. "Vi planlægger at hænge dem op i vores hjem. Og derudover er det julegaver til vores familier. Både bedsteforældre og oldeforældre," delte Kamilla. Det er sådan en ære at vide, at mit arbejde vil blive en del af deres hjem og hjerte.

kreativ leg med familien Thorsted i aabybro

Kunne du tænke dig en opelevelse lige som Familien Thorsted?

Hvis du også ønsker en unik, stressfri og hyggelig fotograferingsoplevelse i Aabybro, så tøv ikke med at tage kontakt til mig. Lad os sammen skabe minder, der varer ved.

Forrige
Forrige

Hvorfor et gavekort til portrætbilleder er den bedste sølvbryllupsgave i Aalborg og Nordjylland

Næste
Næste

5 gode råd til valg af familiefotograf i Aalborg og Nordjylland