Molly og hendes familie til fotografering i Aabybro

Hvad sker der, når Molly og hendes skønne familie rammer fotostudiet? Masser af grin, knus, svingture og ikke mindst - fantastiske billeder.

Den anden dag var jeg heldig nok til at have Molly, hendes mand og deres næsten treårige datter i studiet her i mit fotostudie i Aabybro. Og hvad var deres mission? At få taget nogle skønne, naturlige familiebilleder. Og det kan jeg da sige, at vi klarede til UG!

Familien fyldte studiet med deres smittende glæde og kærlighed, så snart de trådte ind ad døren. De var bare sig selv, og det var præcis det, vi skulle bruge for at fange de autentiske øjeblikke. Det var en fest at have dem i studiet - de grinede, de krammede, og lillepigen blev svinget rundt af både mor og far.

Og selvfølgelig blev der også tid til et par billeder bare med Molly og hendes mand. Det var ret cool at se dem sammen, bare dem to. Som forældre kan det ofte være svært at finde tid til hinanden, men deres kærlighed skinnede igennem på billederne, og det var mega hyggeligt at være en del af det øjeblik.

Mollys familie var et friskt pust. Deres session mindede mig om, hvorfor jeg elsker mit job. At tage billeder handler ikke kun om at fange det perfekte smil eller den rigtige vinkel. Det handler om at fange det ægte, det naturlige, det unikke ved hvert individ og hver familie.

At se Mollys familie igennem mit kamera var bare noget helt særligt. De ægte smil, de glade øjne, og de kærlige blikke mellem Molly og hendes mand, gjorde dagen til noget helt særligt.

Tak til Molly og familien for en fantastisk dag. Jeg er stolt over at have fanget jeres familieøjeblikke, og jeg glæder mig til at se jer igen i studiet!

Forrige
Forrige

Få minder med din pelsede ven: Hundefotograf i Nordjylland

Næste
Næste

Lille Minne på besøg i mit fotostudie i Aabybro