Thellufsenfoto - Jeres fotograf i Aabybro

Thellufsenfoto er en professionel fotograf med base i Aabybro, der tilbyder fotograferingstjenester til hele Nordjylland. Christian Thellufsen, ejeren af Thellufsenfoto, har specialiseret sig i stressfri familiefotografering, hvor han tager naturlige billeder af familier og børn i deres daglige omgivelser eller i sit professionelle fotostudie. Med sin imødekommende personlighed og store erfaring i fotografering, skaber Christian Thellufsen en afslappet atmosfære, hvor familier kan føle sig trygge og komfortable.

Thellufsenfoto tilbyder en bred vifte af fotograferingstjenester, der inkluderer familiefotografering, babyfotografering, børnefotografering, graviditetsfotografering og portrætfotografering. Christian Thellufsen er også tilgængelig for erhvervsfotografering, hvor han kan hjælpe virksomheder med at skabe professionelle billeder til deres markedsføring. Uanset hvilken type fotografering man har brug for, kan Thellufsenfoto levere en personlig og professionel service.

En session med Thellufsenfoto er ikke kun en fotografering, men en oplevelse. Christian Thellufsen tager sig tid til at lære sine kunder at kende, og han arbejder tæt sammen med dem for at skabe den perfekte session. Han vejleder også sine kunder i forberedelsen til fotografering, så de kan føle sig godt tilpas og sikre på dagen. Efter fotograferingen leverer Thellufsenfoto smukke og professionelle billeder, der er klar til at blive vist frem og delt med familie og venner.

Key Takeaways

  • Thellufsenfoto er en professionel fotograf med base i Aabybro, der specialiserer sig i stressfri familiefotografering.

  • Thellufsenfoto tilbyder en bred vifte af fotograferingstjenester, herunder familiefotografering, børnefotografering og portrætfotografering.

  • Christian Thellufsen skaber en afslappet atmosfære i sit fotostudie, hvor kunderne kan føle sig trygge og komfortable, og han arbejder tæt sammen med dem for at skabe den perfekte session.

Om Thellufsenfoto

Thellufsenfoto er en professionel fotograf med base i Aabybro, Nordjylland. Christian Thellufsen er manden bag kameraet, og hans fokus er at fange familiens naturlige øjeblikke uden stress. Han er ekspert i at tage billeder af børn og hele familien og skabe ægte minder, som I kan se tilbage på og værne om.

Med mere end 15 års erfaring inden for fotografering har Christian Thellufsen opbygget en stor viden om, hvordan man fanger de bedste øjeblikke og skaber smukke billeder. Han har glade kunder i hele Nordjylland, herunder i Aalborg, Pandrup, Brovst, Nørresundby, Halvrimmen, Brønderslev, Hjallerup, Tylstrup, Vodskov, Svenstrup og Støvring.

Thellufsenfoto har en klar mission om at skabe en stressfri oplevelse for jer som kunde. Han ved, hvor vigtigt det er at have det sjovt og hyggeligt, mens billederne bliver taget. Derfor er hans tilgang til fotografering afslappet og uformel, så I kan slappe af og være jer selv foran kameraet.

Thellufsenfoto er dedikeret til fuld tilfredshed for sine kunder. Han tager sig tid til at lytte til jeres ønsker og behov og sørger for, at I får de billeder, I drømmer om. Han tilbyder også en bred vifte af pakker og muligheder, så I kan vælge den, der passer bedst til jer og jeres budget.

Hvis I leder efter en professionel og erfaren fotograf i Nordjylland, der kan skabe smukke og ægte minder for jer og jeres familie, så er Thellufsenfoto det oplagte valg.

Fotograferingstjenester

Thellufsenfoto er en professionel fotograf i Aabybro, der tilbyder forskellige fotograferingstjenester. Uanset om det er familiefotografering eller portrætfotografering, kan Thellufsenfoto hjælpe med at forevige de vigtige øjeblikke.

Familie-Fotografering

Familiefotografering er en af Thellufsenfotos specialiteter. Fotografen, Christian Thellufsen, har base i Aabybro, men er tilgængelig for hele Aalborg og Nordjylland. Han har glade kunder i Pandrup, Brovst, Aalborg, Nørresundby, Halvrimmen, Vadum Brønderslev, Hjallerup, Tylstrup, Vodskov, Svenstrup og Støvring.

Thellufsenfoto fokuserer på at tage naturlige billeder af familier, mens de har det sjovt og afslappet. Ingen stive smil, men masser af grin og knus. Efter fotograferingen vil I have mulighed for at vælge mellem forskellige printmuligheder og billedrammer, så I kan hænge jeres yndlingsbilleder på væggen.

Portræt

Thellufsenfoto tilbyder også portrætfotografering. Portrætfotografering kan være en fantastisk måde at forevige et vigtigt øjeblik i livet, såsom en eksamen, en forlovelse eller et bryllup.

Thellufsenfoto kan tage portrætbilleder i studiet eller på location. Fotografen vil arbejde sammen med dig for at skabe det perfekte billede, der viser din personlighed og stil.

Efter fotograferingen vil I have mulighed for at vælge mellem forskellige digitale billedpakker, så I kan dele jeres yndlingsbilleder med familie og venner.

Den Perfekte Session

Når det kommer til at tage billeder af ens familie, er det vigtigt, at det er en hyggelig og sjov oplevelse for alle. Thellufsenfoto er kendt for at skabe en afslappet atmosfære, hvor familien kan være sig selv og udtrykke deres kærlighed til hinanden.

En perfekt session starter med en god forberedelse. Fotografen vil tage sig tid til at lære familien at kende og forstå deres ønsker og behov. Dette vil sikre, at fotografen kan skræddersy sessionen til familien og skabe billeder, som de vil elske og værdsætte i mange år fremover.

Under sessionen vil fotografen sørge for, at alle har det sjovt og er afslappet. Der vil være masser af grin og smil, og fotografen vil fange øjeblikke af familiens kærlighed og samhørighed. Billederne vil afspejle familiens personlighed og være unikke for dem.

Efter sessionen vil fotografen tage sig tid til at udvælge og redigere de bedste billeder. Familien vil blive præsenteret for en række billeder, som de kan vælge imellem. Fotografen vil også være til rådighed for at hjælpe med at vælge det perfekte billede til at hænge på væggen eller give som gave.

Thellufsenfoto er stolte af at tilbyde den perfekte session til enhver familie i Aabybro og Nordjylland. Deres erfaring og ekspertise vil sikre, at familien får en afslappet og sjov oplevelse, som vil resultere i smukke og mindeværdige billeder.

Forberedelse Til Fotografering

For at få det bedste resultat ud af en fotografering, er det vigtigt at forberede sig på forhånd. Thellufsenfoto anbefaler derfor at følge disse råd om tøjvalg og farver.

Tøjvalg

Det er vigtigt at vælge tøj, som man føler sig godt tilpas i, og som passer til ens personlige stil. Det kan være en god idé at undgå tøj med store logoer eller skrift, da det kan tage fokus fra motivet. Derudover kan det være en god idé at undgå tøj med alt for mange mønstre, da det kan virke forstyrrende på billedet.

Råd om Tøjvalg

Hvis man er i tvivl om, hvad man skal have på til fotograferingen, kan man med fordel kontakte Thellufsenfoto for rådgivning. Fotografen har stor erfaring med at vejlede i tøjvalg og kan hjælpe med at finde det helt rigtige outfit til fotograferingen.

Farve

Farver kan have stor betydning for stemningen i et billede. Det er derfor vigtigt at vælge farver, som passer til ens personlige stil og som matcher motivet. Hvis man er i tvivl om, hvilke farver der vil fungere bedst, kan man med fordel kontakte Thellufsenfoto for rådgivning.

Thellufsenfoto har stor erfaring med at vejlede i farvevalg og kan hjælpe med at skabe det helt rigtige udtryk i billederne.

Ved at følge disse råd om tøjvalg og farver kan man være sikker på at få det bedste resultat ud af fotograferingen.

Betaling og Levering

Thellufsenfoto tilbyder en enkel og gennemsigtig betalingsprocedure for alle fotograferingspakker. Selve fotograferingen er gratis og produkter som print, digitale filer og fotobøger vælges efter fotograferingen og priserne varierer afhængigt af produkttypen. Kunden vil modtage en prisliste over produkterne på forhånd, så der ikke er nogen overraskelser.

Thellufsenfoto accepterer betaling via MobilePay, som er en hurtig og nem betalingsmetode, der gør det muligt for kunden at betale med deres mobiltelefon. Kunden kan også betale med bankoverførsel eller kontant ved personlig levering.

Leveringstiden for produkter varierer også afhængigt af produkttypen. Digitale filer vil typisk blive leveret inden for en uge efter fotograferingen, mens print og fotobøger vil tage længere tid at producere og levere. Kunden vil blive informeret om den forventede leveringstid på forhånd.

Thellufsenfoto stræber efter at give kunden den bedste oplevelse og service, og derfor er der altid mulighed for at kontakte fotografen, hvis der er spørgsmål eller bekymringer vedrørende betaling eller levering.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan kan jeg booke en fotografering med Thellufsenfoto i Aabybro?

Du kan nemt booke en fotografering med Thellufsenfoto i Aabybro ved at besøge deres hjemmeside på www.thellufsenfoto.dk og klikke på "Book nu" knappen på forsiden. Du kan også kontakte dem direkte på telefonnummeret 22990029 eller sende en e-mail.

Hvad er prisen for en fotosession hos Thellufsenfoto?

Prisen for en fotosession hos Thellufsenfoto afhænger af den type fotografering, du ønsker. Du kan finde mere information om priser på deres hjemmeside eller kontakte dem direkte for at få et tilbud.

Hvilke typer fotografering tilbyder Thellufsenfoto i Aabybro?

Thellufsenfoto tilbyder en bred vifte af fotograferingstjenester, herunder familiefotografering, børnefotografering, graviditetsfotografering, boudoirfotografering og meget mere. Du kan finde mere information om de forskellige tjenester på deres hjemmeside.

Hvordan kan jeg få mine billeder leveret efter en fotosession hos Thellufsenfoto?

Efter din fotosession vil Thellufsenfoto redigere og behandle dine billeder og derefter sende dem til dig digitalt via en online galleri. Du vil modtage et link til galleriet via e-mail, hvor du kan se og downloade dine billeder.

Hvor lang tid tager en typisk fotosession hos Thellufsenfoto?

En typisk fotosession hos Thellufsenfoto varer normalt mellem 1 time, afhængigt af den type fotografering, du ønsker.

Hvor lang tid i forvejen skal jeg booke en fotosession hos Thellufsenfoto?

Det er en god idé at booke din fotosession hos Thellufsenfoto i god tid for at sikre, at du får den ønskede tid og dato. Det anbefales at booke mindst 2-3 uger i forvejen, især i travle perioder som f.eks. i ferierne.

Forrige
Forrige

Konfirmationskjole Aalborg: Find den perfekte kjole til din store dag

Næste
Næste

Thellufsenfoto - Din Fotograf i Pandrup, Brovst og Brønderslev