Fra første møde til leverede minder

 1. I kontakter mig

  Som det allerførste udfylder I min kontaktformular, hvor jeg kan se om datoen er ledig. I er selvfølgelig også velkommen til at ringe til mig. Herefter kontakter jeg jer (typisk samme dag).

 2. Uforpligtende forventningsmøde

  Vi mødes til en uforpligtende forventningsmøde på en lokal cafe, hvor vi snakker om jeres tanker og drømme til jeres bryllupsfotografering. Vi snakker om jeres ønsker og om hvordan jeg kan hjælpe jer, og ikke mindst finder vi af om kemien passer. For det er måske netop det allervigtigste når vi sammen skal skabe naturlige og afslappede billeder sammen. Hvis det passer bedre kan vi også tage snakken over telefon, men et personligt møde er normalt at foretrække. For mig er det rigtig vigtig at I begge er tilstede, da det jo er jeres begges minder vi skal skabe. Dette møde bør bookes så snart I har fastlagt en dato til jeres bryllup.

 3. Kontrakt og depositum

  Hvis kemien passer indgår vi efter mødet en kontrakt, I indbetaler depositum (2.000 kr.) og jeres dag er booket.

 4. Planlægningsmøde

  Til vores første møde har vi sikkert allerede snakket om programmet for jeres bryllupsdag, men vi holder alligevel et møde 4-6 uger inden I skal giftes for at få de sidste detaljer på plads. Her gennemgår vi sammen, det hele fra start til slut. Vi snakker også lidt mere detaljeret om hvad I ønsker af jeres portrætterer og hvad I ønsker af jer af ekstra produkter, albums etc. Alt efter jeres ønsker mødes vi igen på den gode cafe, eller vi tager snakken over telefon.

 5. Første betalingsrate

  1 måned inden jeres bryllup sender jeg jer første betalingsrate på 50% af det resterende beløb i forhold til vores aftale.

 6. Jeg fotograferer jeres fantastiske dag

  Jeg møder som aftalt i god tid, og skaber sammen med jer de mest fantastiske minder fra jeres store dag.

 7. I modtager jeres billeder

  Jeg er stole over at kunne levere jeres billeder senest en uge efter jeres bryllupsdag. Jeg kender ingen brugepar der har lyst til at vente i månedsvis på at se deres billeder, så jeg prioriterer altid hurtig levering af jeres billeder uden det går ud over kvaliteten! I modtager jeres billeder på digital form via et online galleri. Herfra kan I downloade og dele jeres billeder.

 8. Anden betalingsrate

  Når I har modtaget jeres billeder sender jeg jeres anden betalingsrate på det resterende beløb.

 9. I modtager album og vægkunst

  Har I bestilt en pakke med album, print og indrammede billeder, modtager I jeres produkter efter 4-6 uger, når vi sammen har udvalgt jeres billeder og designet jeres album.

 

CT__5653-Edit.jpg