1. Første kontakt

  I min kontaktformular udfylder I jeres information og ønsker, og jeg tager kontakt til jer (meget hurtigt).

 2. Uforpligtende forventningsmøde

  Vi mødes og tager en uforpligtende snak om jeres ønsker og forventninger til dagen. Hvis det passer bedre kan vi også tage snakken over telefon. For mig er det altafgørende med kemi. I skal føle jer afslappede med mig og min måde at arbejde på. Til det her møde skal vi snakke om jeres bryllup og jeres drømme. Om alt hvad I ønsker jer, om hvad jeg kan byde ind med for at hjælpe jer (jeg har masse af gode tips til tidsplan og planlægning). Mødet er fuldstændigt uforpligtende og foregår altid på en nærliggende cafe, over masser af kaffe og en afslappende stemning. For mig er det rigtig vigtig at I begge er her, da det jo er begge jeres minder vi skal skabe. Dette møde bør bookes så snart I har fastlagt en dato til jeres bryllup.

 3. Kontrakt

  Er vi et match indgår vi sammen en kontrakt. Når kontrakten er underskrevet og jeres depositum (2.000 kr.) er betalt, har vi en aftale og jeres dag er booket.

 4. Forberedelsesmøde

  Vi afholder endnu et møde ca. 1-2 måneder inden dagen enten på den samme nærliggende cafe, eller over telefon. Her gennemgår vi sammen det hele fra start til slut og. Vi snakker også lidt mere detaljeret om hvad I ønsker af jeres portrætter og hvad I evt. ønsker af produkter. 

 5. Jeres bryllup

  I skal bare nyde jeres dag, hinanden og kærligheden. Jeg kommer altid i god tid, og skaber sammen med jer de mest fantastiske minder fra jeres store dag.

 6. I modtager jeres billeder

  Jeg prioriterer altid bryllupsbilleder, så jeg er stolt over at kunne levere jeres billeder i et online galleri allerede 5-7 dage efter brylluppet. Herfra kan I downloade og dele jeres billeder.

 7. I modtager album og vægkunst

  Har I bestilt en pakke med album og vægkunst, modtager I jeres produkter. I har nu minder fra jeres store dag.