IMG_0991-Edit.jpg
CT__8423-Edit.jpg
IMG_0788-Edit.jpg
2U0A2275.jpg
IMG_0991-Edit.jpg

Bryllupsfotograf i Nordjylland


Målet er enkelt: At skabe smukke, unikke bryllupsbilleder med jer i centrum

SCROLL DOWN

Bryllupsfotograf i Nordjylland


Målet er enkelt: At skabe smukke, unikke bryllupsbilleder med jer i centrum

Stop, stands, hør lige her :-)

Hvad med lige at høre Julie fortælle om at have mig som fotograf til deres bryllup? Jeg kan jo selv snakke i lang tid om netop det, men hvorfor ikke høre det fra en af mine glade kunder, der sidste år blev fotograferet af mig? Det tror jeg faktisk du vil få mere ud af!

Eller du kan også lige høre Charlotte fortælle om hvorfor de valgte mig?.

Hør også lige hvad hun fortalte om deres bryllupsalbum - hvis du altså har tid.

Jeres professionelle bryllupsfotograf i Aalborg og omegn

Her er 5 ting, der gør forskellen ved at vælge Christian Thellufsen som jeres bryllupsfotograf!

Natulige bryllupsbilleder

Naturlige billeder

Jeg har fokus på at give jer naturlige billeder fra jeres bryllupsdag. Sammen skaber vi en afslappet stemning, hvor I kan være jer selv foran kameraet. Her er ingen stive smil og mærkelige poseringer. Sammen skaber vi ægte nærvær, hvor jeres kærlighed kan ses og føles! Det er de billeder man har lyst til at se om 10 år også!

Fotograf bryllup brovst

Masser af erfaring

Jeg har erfaring. Med mere end 12 bryllupper om året i Nordjylland giver det jer sikkerhed for et godt resultat. Med Thellufsenfoto som fotograf til jeres bryllup, er I sikker på at få den bedste service og de bedste resultater.

Bryllupskage fra Aalborg

Fokus på alle detaljerne

Jeg har fokus på detaljerne. For det er ofte her de smukke historier er gemt og det er her I har brugt rigtig meget tid. I ringene, kjolen, kagen, brugdebuketten og de flotte bordkort.

Champagnesabel hos Scheelsminde i Aalborg

Hurtig levering af jeres billeder

Hos mig får du leveret dine billeder inden en uge - uden det går ud over kvaliteten. Det er bare ikke sjovt at vente i månedsvis på sine billeder! Især ikke de der helt vilde billeder…

Album fra bryllup i Aalborg

Hjælper jer med jeres bryllupsalbum

Jeg hjælper med at få designet verdens flotteste album fra jeres bryllup. Et album er jeres sikkerhed for, at I også om 20 år kan vise jeres bryllupsbilleder til børn og familie. Digitale filer kan forgå, det kan jeres album ikke. Det er jeres garanti for minder altid.

Hør Christian Thellufsen fortælle om hvordan han giver jer den bedste oplevelse og de bedste billeder fra jeres bryllup

CT__8423-Edit.jpg

Bryllupsgalleri


Et udpluk af de mange gode billeder fra Thellufsenfoto

Bryllupsgalleri


Et udpluk af de mange gode billeder fra Thellufsenfoto


Se fuldstændig, fantastiske slideshows fra flere bryllupper i Aalborg og omegn

Billeder fra Anna og Jacobs bryllup fra Aalborg

Tine og Morten holdt deres bryllupsfest på Scheelsminde i Aalborg


IMG_0788-Edit.jpg

Thellufsenfoto har tilfredse kunder


Læs om kundernes erfaring med Thellufsenfoto

Thellufsenfoto har tilfredse kunder


Læs om kundernes erfaring med Thellufsenfoto

Kunderne siger

bryllup sæby kirke frederikshavn

Christina og Flemming

"Christian fangede alle de unikke øjeblikke ved vores bryllup, og har gjordt vi har fået de mest perfekte billeder vi kan tage frem igen og igen og nyde. Vi havde en meget professionel og personlig oplevelse af Christian, hvor vi følte vi havde mødt hamfør, selvom vi først mødte han på vores bryllupsdag, da vi til daglig bor i Norge. Desuden har vores gæster kommenteret en masse på hans nærvær og fantastiske billeder."

bryllup scheelsminde

Anna og Jakob

"Christian forevigede vores bryllup på Scheelsminde - og gjorde det på allerbedste vis! Han var med hele vejen, fangede alle de små øjeblikke, som vi ikke nødvendigvis selv registrerede på dagen og han var med på alle vores skøre og spontane ideer, som opstod i øjeblikket. Vi har fået de smukkeste og mest fantastiske billeder, som vi kan kigge på igen og igen. Vi vil derfor give Christian vores varmeste anbefalinger!"

 

Kunderne siger også

Vi er utroligt glade for billederne, som Christian tog til vores bryllup. Der er lys, liv og glæde på alle billederne, takket være hans afslappede og professionelle tilgang. Jeg kan med god samvittighed sige, at jeg aldrig har set flottere billeder: De er visuelt flotte og tiltalende, og viser samtidig vores og gæsternes personlighed, så der er intet stift over dem. Det skal også lige nævnes, at der var imponerende kort leveringstid. Vi kan give Thellufsenfoto vores varmeste anbefaling :)
Louise
Vi er helt fantastisk glade for de super flotte billeder Christian tog til vores bryllup i Aalborg! Vi kan varmt anbefale ham til andre der står og skal vælge en fotograf :) Christian er utrolig dygtig og evner at falde i et med baggrunden - vi så ham næsten ikke, men alligevel fik han fanget alle de små detaljer. Desuden var leveringen af billederne over al forventning, vi fik billederne allerede efter 2 døgn! Igen tusind tak for at dokumentere vores store dag :)
Sara
2U0A2275.jpg

Booking og alt det andet


Hvad så nu og med alle mine spørgsmål?

Booking og alt det andet


Hvad så nu og med alle mine spørgsmål?

Hvordan forløber en booking med mig?

Ofte stillede spørgsmål - FAQ

Skal I også have en fotograf om aften ?

Bryllupspriser