Pakker og priser

 

Lad os gøre det simpelt

1 times fotografering i mit studie uden forpligtigelser koster 695 kr i fotograferingspris. Det betaler du når du booker din tid. Du kan også bestille et gavekort.

Efter fotograferingen kan du vælge mellem tre pakker med digitale filer, som du betaler særskilt for efterfølgende.

Der er ingen grund til at du beslutter dig nu. Du venter bare indtil jeg sender dig billederne i det online-galleri jeg laver til dig.

Alle bestillinger sker gennem dit online-galleri, hvor du kan betale direkte eller få en faktura tilsendt efterfølgende.

Når du får adgang til dine billeder kan du spare op til 40% hvis du bestiller en af pakkerne inden 48 timer. Jeg kan også tilbyde en afbetalingsordning, hvis du har lyst til det.

Vil du gerne købe udprint og indramninger kan dette også ske i dit online-galleri, se priserne her.

For at komme i kontakt med mig kan du skrive til mig her, eller du kan se her hvilke datoer jeg er ledig det næste stykke tid. Jeg er typisk godt booket op, men tag kontakt til mig hvis tiderne ikke passer, så prøver vi at finde en ledig tid alligevel. Det koster 195 kr. ekstra hvis billederne skal tages udenfor i eller omkring Aabybro.


Familie fotograf aalborg.jpg

Pakke 1

“JEG KAN IKKE VÆLGE - JEG TAGER DET HELE!”

Denne pakker inkluderer:

  • Alle de redigerede digitale filer fra fotograferingen i høj opløsning (20+)

2.495kr

(Prisen gælder de første 48 timer - du sparer 40%. Herefter gælder normalprisen på 4.195 kr)


IMG_8520.jpg

Pakke 2

“JEG SKAL BRUGE NOGLE BILLEDER RUNDT OMKRING I HUSET”

Denne pakker inkluderer:

  • 10 redigerede digitale filer fra fotograferingen i høj opløsning

1.995 kr

(Prisen gælder de første 48 timer - du sparer 20%. Herefter gælder normalprisen på 2.595 kr)


IMG_0488.jpg

Pakke 3

“JEG ER PÅ ET STRAMT BUDGET”

Denne pakker inkluderer:

  • 5 redigerede digitale filer fra fotograferingen i høj opløsning

1.495 kr

(Prisen gælder de første 48 timer - du sparer 10%. Herefter gælder normalprisen på 1.695 kr)


Skal I have hjælp til fremkaldelse og indramning?

Jeg frygter at mine børn ikke vil opføre sig som jeg drømmer om…

Ofte stillede spørgsmål

Kontakt mig her

Stadig i tvivl om Thellufsenfoto er den rette for jer? Hør hvad andre kunder siger:

TUSIND TUSIND tak for billederne! Vi er vildt overraskede over, at du har fået så mange gode billeder ud af den tid vi var hos dig. Nogle gange kan man godt sidde med fornemmelsen, at “der kan ikke være mange gode billeder imellem”, men du formår at fange de umiddelbare, lidt skæve og spontane momenter, som bare gør mange af billederne meget mere levende og ægte. Du har på mange af billederne virkelig fanget den udstråling, de blikke og væremåde vores børn har. Vores børn er ikke nogle børn (som du også fandt ud af), som bare kan sætte ned og få til at se søde ud til et billede...de er i gang hele tiden og elsker at lave sjov. Og det har du været mega god til at få frem på billederne. Tak fordi du har givet os nogle helt fantastiske minder - Vi glæder os til at skulle pryde vores hjem med dem :-)
Hanne Kragh, Aabybro
Professionel fotograf der formår at skabe billeder der emmer af grin og latter. Han fik de bedste sider frem i både børn og voksne og vi sidder tilbage med en bunke fantastiske billeder til en fornuftig pris :-)
Sofie Manstrup, Aabybro
Vi har efterhånden brugt Thellufsen Foto mange gange de sidste 4 år, og det er bare så god en oplevelse hver gang :-) Både børn og voksne har en sjov og tryg time hos Christian. Man kan næsten ikke vente med at se billederne, så derfor er det super fedt at der hurtigt bliver tilsendt et link pr mail, så man kan kigge dem igennem, og det er super nemt at bestille.
Lise Panduro, Aabybro