+ Hvordan er fremgangsmåden, hvis vi vil hyre dig som fotograf?

Hvis I har nogle spørgsmål, så er I altid velkomne til at skrive eller ringe til mig. Hvis I allerede nu er klar til at booke en tid, kan I gøre det online her. Passer tiderne ikke, så giv mig et kald/sktiv, så kan vi måske finden en tid alligevel :-)

+ Hvad dækker fotograferingsprisen?

Fotograferingsprisen dækker selve jeres fotografering uden forpligtelser for ekstra køb, og sikrer jeres valgte dato til fotografering. Det kan ikke refunderes, hvis I afbestiller, men kan overføres til en anden dato, hvis du ændrer din reservation med mindst 48 timers varsel. Når I ser jeres billeder kan I herefter bestille det antal digitale filer og print, som I ønsker udfra de pakker jeg tilbyder. Så er I sikre på at få en service, der passer til netop jer og jeres ønsker og behov.

+ Hvorfor anbefaler du at vi vælger en pakke, hvor vi får fremkaldt vores billeder?

I skal spørge jer selv hvordan I gerne vil have jeres billeder om 10 eller 20 år. Skal de være fremkaldt og indrammet I en kvalitet, som I kan nyde hver dag i jeres hjem, eller skal de lægge gemt væk på en computer og måske være gået tabt? Et af de billeder jeg er gladest for derhjemme, er et billede af min bror og mig som helt små, der hænger i min stue.

+ Hvad er din erfaring med gernerte børn?

Det er helt normalt at børn er gernerte når de kommer et fremmed sted hen. Jeg har stor erfaring med at komme i børnehøjde ved simpelthen at vise barnet at fotograferingen bliver sjovt og hyggeligt. Fx ved at lade dem tage et par billeder af mor eller far med mit kamera eller fotografere deres bamse, spørge naturligt ind til deres interesser, eller allerbedst lave en lege med min store samling af pruttepuder (virker altid!!).

+ Hvad sker der efter fotosessionen?

Jeg redigerer billederne således at farver, lys, skygge, kontrast osv. justeres optimalt. Herefter modtager I billederne i høj opløsning i det online album jeg laver til jer. Herefter vælger I den pakke I ønsker. Husk der er op til 40% rabat de første 48 timer.

+ Leveres billederne i farve eller sort/hvid?

Alle billeder leveres i farve. I kan tilkøbe at få jeres billeder konverteret til sort/hvid for 250 kr.

+ Hvad skal man have på af tøj?

Læs om jeres tøjvalg her. Se flere eksempler her fra Pinterest. Generelt vil jeg anbefale afdæmpede farver uden for mange print og skrift, så der bliver mest fokus på jer. I er også meget velkomne til at tage tilbehør med, der betyder noget for netop jer. Guitaren, fodbolden (og måske fodboldtrøjen), de seje solbriller, legetøjssværdet, udklædningstøjet eller yndlingsbamsen. Det fremhæver kun jeres personlighed og giver ofte nogle naturlige situationer.