Hvilken form for betaling modtager du?

Betaling hos mig foregår via bankoverførsel, mobilepay eller kontantbetaling på dagen. Betalingbetingelserne er 8 dage.

Tager du depositum?

Ja, ved bryllupper betales et depositum på 2000 kr., ved konfirmationer 1000 kr.  – uanset pakkens pris. Depositum betales inden 8 dage efter i modtager jeres kontrakt. Ved bryllupper betales desuden det resterende beløb op til 50% af pakkens pris en måned inden brylluppet. Den resterende betaling sker efter modtagelse af billederne efter brylluppet.

Tager du betaling for kørsel?

Ja, kørsel afregnes med 4 kr./km. Kørsel over 50 km ialt tillægges yderligere timepris efter tid (449 kr./time) + evt. færge og broafgifter

Hvornår leveres billederne?

Billederne leveres senest 1 uge efter datoen for opgaven.

Hvordan leveres billederne?

Billederne leveres via en galleri, hvorfra I kan dele og downloade billederne. Alle billeder leveres (hvis ikke andet er aftalt) i 2×3 formatet i en prinbar opløsning op til 40x60 cm. Antallet af billeder afhænger af den pakke I vælger.

Kan vi bestille udprints hos dig?

Ja. Jeg vil meget gerne hjælpe jer med at få jeres minder fremkaldt. Se mere her.

Regler under fotograferingen

1) Under fotoshootet hos Thellufsenfoto, er det forbudt at optage videoer eller tage billeder af andre end fotografen, da dette kan være forstyrrende for både fotograf og modellen.

2) Personer under 18 år, skal følges med en værge.

3) Thellufsenfoto holdes ikke ansvarlige for skade, som personer må pådrage sig under fotoshootet. Dette gælder både i atelieret eller på location.

4) Under børnefotografering, er det altid forældrenes ansvar at holde øje med børnene, især hvis de er placeret i eller oven på kasser, mm.

5) Ødelægger kunden noget hos Thellufsenfoto, er kunden altid erstatningspligtig.

Hvordan må vi bruge billederne?

1) Ophavsretten vil altid tilhøre Thellufsenfoto. 

2) Kunden og Thellufsenfoto deler brugsretten til billederne. Thellufsenfoto har fx retten til at bruge billederne på hjemmesider, reklamemateriale og sociale medier – medmindre andet er aftalt skrifteligt med jer

3) Billederne er købt til privat brug, hvilket betyder, at det ikke må videresælges til andet kommercielt brug. (Dette inkludere familier, venner, privat hjemmeside ) 

4) Hvis billedet offenliggøres i til kommercielt brug, i foreninger, eller lignende uden forudgående aftale med Thellufsenfoto, faktureres kunden/krænkeren med 2500 kr.

5) Det er forbudt at redigere billederne. Dette gælder både ved beskæring, filtre på facebook eller instagram eller lignende. Alle former for redigering af billederne udover Thellufsenfoto er ikke tilladt, og faktureres med 2000 kr, hvis dette overtrædes.

5) Alle former for affotografering af de printede billeder er forbudt. Både at tage screenshots og dele online, tage billeder af print og dele mm. 

6) Hvis krænkeren nægter at betale beløbet, videregives sagen til inkasso. 

Læs mere om copyright og ophavsret her: https://www.retsinformation.dk/Forms/r0710.aspx?id=129901

Refusionspolitik (Refund Policy)

Du har syv dages reklamationsret på dine digitale billeder. Reklamationsretten bortfalder i det øjeblik du downloader hele eller dele af de digitale billeder.