Hvilken form for betaling modtager du?

Betaling hos mig foregår via bankoverførsel, mobilepay eller kontantbetaling på dagen. Betalingbetingelserne er 8 dage.

Tager du depositum?

Ja, ved bryllupper betales et depositum på 2000 kr., ved konfirmationer 1000 kr.  – uanset pakkens pris. Depositum betales inden 8 dage efter i modtager jeres kontrakt. Ved bryllupper betales desuden det resterende beløb op til 50% af pakkens pris en måned inden brylluppet. Den resterende betaling sker efter modtagelse af billederne efter brylluppet.

Tager du betaling for kørsel?

Ja, kørsel afregnes med 4 kr./km. Kørsel over 50 km ialt tillægges yderligere timepris efter tid (449 kr./time) + evt. færge og broafgifter

Hvornår leveres billederne?

Billederne leveres senest 1 uge efter datoen for opgaven.

Hvordan leveres billederne?

Billederne leveres via en galleri, hvorfra I kan dele og downloade billederne. Alle billeder leveres (hvis ikke andet er aftalt) i 2×3 formatet i en prinbar opløsning op til 40x60 cm. Antallet af billeder afhænger af den pakke I vælger.

Kan vi bestille udprints hos dig?

Ja. Jeg vil meget gerne hjælpe jer med at få jeres minder fremkaldt. Se mere her.

Hvordan må vi bruge billederne?

Som bestiller af billederne har I fuld råderet over billederne, fx på nettet, i avisen, og andre medier. I har dog ikke ret til at videresælge billedet, eller på anden måde gøre billedet til genstand for salg. Jf. gældende lovgivning har jeg copyrighten på billederne. Jeg forbeholder mig retten til at bruge billederne på hjemmesider, i reklamemateriale og på sociale medier – medmindre andet er aftalt skriftligt med jer.

Refusionspolitik (Refund Policy)

Du har syv dages reklamationsret på dine digitale billeder. Reklamationsretten bortfalder i det øjeblik du downloader hele eller dele af de digitale billeder.